Panda Crazy Script for Panda's

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
So, like, could I add all my panda's from TM (or it's equivalents) and it would be okay or should I only stick a few things I Really like in here?
Yes you can add all your panda's if you want. The only thing the script can't do that TM does is the searching alerts. I have no thoughts of adding it at this time. TM works with timers so you have to not think about using timers for panda's. The script only has one timer and it will go through all the panda's you want collected. Keep the number of panda's collecting to around 5 to 10 and it should be fine. For panda's you just want to monitor you might want to use a 30 or 60 second timer for them in TM or use hitmonitor.
 
  • Like
Reactions: Jaded

Jaded

The real themildone
Administrator
Joined
Jan 10, 2016
Messages
46,618
Reaction score
123,839
Points
1,414
Age
123
Gender
Female
Yes you can add all your panda's if you want. The only thing the script can't do that TM does is the searching alerts. I have no thoughts of adding it at this time. TM works with timers so you have to not think about using timers for panda's. The script only has one timer and it will go through all the panda's you want collected. Keep the number of panda's collecting to around 5 to 10 and it should be fine. For panda's you just want to monitor you might want to use a 30 or 60 second timer for them in TM or use hitmonitor.

Okay, thanks :)
 

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Hey, just wanted to stop in here and say thanks Johnny. Tried the pantha script today and I really like it. I plan to try out the full script on a day where I can focus a bit more. Your work is very much appreciated!
Glad you liked it. Yes there are a lot of options in the script but it's worth it to understand everything you can do so you can make it work the way that is best for you.
 
  • Like
Reactions: Jaded

CatWhiskers

Looking In Your Fridge
Joined
Jan 27, 2016
Messages
861
Reaction score
1,897
Points
343
Location
Cat Tree
How do I delete hits I don't care for? I went in to the script and deleted Waffle House checks because I really don't care to transcribe them, but they still show up. Is there an easier way to just get rid of boxes we don't want?
 

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
How do I delete hits I don't care for? I went in to the script and deleted Waffle House checks because I really don't care to transcribe them, but they still show up. Is there an easier way to just get rid of boxes we don't want?
Yes all the hits are saved in a database so changing it in the script won't work.. You can delete them by clicking on the details button and clicking on the delete job.
 
  • Like
Reactions: CatWhiskers

CatWhiskers

Looking In Your Fridge
Joined
Jan 27, 2016
Messages
861
Reaction score
1,897
Points
343
Location
Cat Tree
Yes all the hits are saved in a database so changing it in the script won't work.. You can delete them by clicking on the details button and clicking on the delete job.
I knew there had to be an easier way, thanks! (And thanks for the script.)
 
  • Like
Reactions: Johnnyrs

ChristopherASA

Well-Known Member
Contributor
Joined
Feb 18, 2016
Messages
11,716
Reaction score
23,143
Points
1,238
Age
76
Location
Wish it were Seattle,but it isn't. :(
Gender
Male
https://greasyfork.org/en/scripts/19168-jr-mturk-panda-crazy

I have been working on this script for accepting panda's for months. I got it to the point that is seems stable and user friendly enough. It is still a beta version so things may change. This script allows you to add panda's and sort them in tabs. You can also sort them by groupings which you can turn a group of panda's on or off at the same time. You can add as many tabs or groupings as you would like. Easy collect button and a Go Ham button so you collect only that one hit. It also has queue limits in the details section so hits won't fill up your queue on low timed hits. There are plenty of different alarms when it finds a hit. All alarms can be changed to any sound file you want in the options menu. One cool thing is that it will slow down if it gets too many exceed errors from mturk which allows you to work from your queue with little or no errors. You would need to reset the timer back after you finish working.

To start this script you must go to: https://www.mturk.com/mturk/welcome?pandacrazy=on


Some screenshots for examples.​

There are plenty of help inside the script so lot of the answers can be found easily. One thing that is different about this script compared to others is it uses only one timer to go through all the panda's instead of having a timer for each panda. The timer can go under 1 second which by default it's at 970ms. It goes faster when you go Ham on a panda so it can grab them as fast as possible. There is an export and import function in the jobs menu so you shouldn't lose any panda's. You can also tell the script to only accept one hit for surveys.

Recently I added two other features. A queue watch on the bottom that shows what is in your queue every 40 seconds by default. It will sound an alarm if there are any hits under 5 minutes left too. I also added a search window so you can do a fast search on mturk for requesters or hits and then add a panda fast. Also there are plenty of options you can change if you want to play around with it. You can change any of the timers.


More examples of the search page and changing alarms.​

The script also has an add on Script which is a lot smaller and provides an easy button to add panda's from mturk.com search and hit pages. You can find it here: Mturk Panda Crazy Helper. It also passes your projected earnings if you have a script that does projected earnings on your dashboard. Might add more stuff in the future.


Some examples of what the add on script does.​
I have just STARTED trying to understand this all, and can tell **already** that your product is ... BRILLIANT.
 
  • Like
Reactions: K'Lee

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Today I released a new update (0.3) to greasyfork. Be sure to update it if greasemonkey/tampermonkey doesn't update it automatically. Should update it automatically sometime today. Nothing major was added but a few fixes and tinkering of the way the cycle timers work.
  • You can now optionally export your alarm sounds if you changed them. Before when you clicked on the export button from the Jobs menu it would only export your jobs and options. I thought the alarms would make a big file so I wanted to wait for it. So you can save your jobs daily if you want or move them from browser to browser or computer to computer easily with the import button. Later I will have a way to import only the alarms, only the jobs, only the options or import all three together so you can pick and choose.
  • Now you can disable captcha alarms and the queue watch alarms in the options/general menu. Be warned if you disable the captcha alarm it will not pause. I felt if you have a reason to disable it you have another way of dealing with it and would rather have the script keep trying to collect panda's.
  • I recently was informed of a bug that would cause the script to show the wrong number of hits collected. This usually happens in pantha mode. I did find a place where this could happen and think I fixed it. Basically the script goes too fast and sends two accept requests to mturk before mturk tells the script that the hit was accepted. So the script receives two accept pages but both are the same exact hit.
  • In the search page of the search button I worked on searching through your job's with the radio button. It's not finished and only shows the search results. Later I'll add some buttons to start/stop collecting, change details or even delete multiple jobs.
  • I tinkered around with the search mode so it goes a bit faster when a hit is found. Also it might help with pantha mode as well.
So I moved this script to 0.3 because it's getting closer to being finished. I have a few things I want to add to it and the searching jobs feature was my main thing I wanted to add. Once all that is done and I feel it's stable I'll move it out of beta and it will become version 1.0. If you have any suggestions or additions then feel free to ask here or on greasyfork and I'll think about it.
 

T. Leela

Oh Lord...
Contributor
Joined
May 12, 2016
Messages
11,050
Reaction score
14,046
Points
1,388
Location
Colorado
Gender
Female
Yes the search mode has always been in the script and I made the decision to make it public but not really explain it. Basically it searches on the requester ID so it needs the requester ID to be filled in. Usually when adding a panda the requester ID is unknown to the script. When it is in search mode it grabs the highest paid hit and does a panda on it ONLY. It won't remember the hits or grab new hits. I made it for hits with multiple pandas like wallstreets so it can grab any instead of having a lot of panda's running at same time. I do use it for CSats and it does a good job with them but there are so many all at once that it will miss a few. Maybe in the future I can come up with a solution to this problem but CSats are rare types.

It's great for requesters who put out new hits sometimes like nobliscv. A special feature that isn't documented is if you have a search job and it finds a batch you can tell the script to stop searching and only panda that hit as fast as possible by clicking on the job once. The border turns to red. It will save time because it will only do one request on a panda instead of doing 2 requests for a search and then panda. Then just remember to click on the job again to turn off that mode so it doesn't have a red border anymore and will search again.
Thanks! this is awesome and will be very useful...and just came here to ask about this very feature, and was hoping it did just that....yay. :D Oh, next Q. seems to have been just addressed in the latest updates, about disabling alarms. Thanks for that too. My kids crack-up at the captcha alarm.
 
Last edited:

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Thanks! this is awesome and will be very useful...and just came here to ask about this very feature, and was hoping it did just that....yay. :D Oh, next Q. seems to have been just addressed in the latest updates, about disabling alarms. Thanks for that too. My kids crack-up at the captcha alarm.
Yes the search mode can be useful for some requesters. I did make some small changes to how it works since that post especially when in delayed ham mode. First it makes a search until it finds a hit. Once it finds a hit it will count how many hits and will go to the first three hits and then do the next job. If it's in delayed ham mode and found only one hit then it will only use the panda until it gets out of ham mode. This makes it go faster because it doesn't have to search again for the same panda. It always sorts by highest pay but in the future I might allow this to be changed. Just remember if the panda's don't change then a panda will always be faster. If panda's are never the same or there are a lot of panda's then this could come in handy.
 

T. Leela

Oh Lord...
Contributor
Joined
May 12, 2016
Messages
11,050
Reaction score
14,046
Points
1,388
Location
Colorado
Gender
Female
Thanks, sounds even better, it is the requesters that tend to have different hit groups I was wanting to be able to get notifications about, if anything was up, without having to post each group separately and if they post something new that wouldn't help anyway. you're awesome.
 

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Today I released a new update (0.3.1) to greasyfork. Be sure to update it if greasemonkey/tampermonkey doesn't update it automatically. Some new updates could cause problems with jobs so be sure to save your jobs by exporting them. I tried to test it all out as much as I could before I released it.
  • Multiple deletions of jobs can now be done. There are three ways to do this. In the Jobs menu you will find a list button. Click it and it will open up a window with all the current jobs you have. Click the checkboxes on the left side of each job you want deleted. Clicking on the top checkbox will select them all. Click on the delete selected button at the top to delete the selected jobs. Also above the tabs there is a search jobs button which will take you to the same window. You can also click on the running stats text at the top which will open the same window but shows all the running jobs. You can change the search to show all or other stuff.
  • I have changed the way to move jobs into other tabs. It should be much easier to move them around now by dragging and dropping a job on the tab you want or in the tab contents. The job will be moved to the bottom of the list in the new tab. The old way wasn't very responsive at times. You can also press the escape key in the middle of moving a job to cancel the move. You can sort jobs as usual in it's own tab.
  • I decided to have two search buttons instead of one. One button is to search on mturk.com with easy add buttons for panda's and the other button is for the jobs you have saved. Should be easy to find jobs, search for jobs or delete jobs easier from any tab.
  • Fixed a bug when a job is in pantha mode and captcha alarm is disabled. Should work correctly.
  • Script will be able to use the new format for mturk if and when they move over to the new format. Only a few places that would need to be changed for it to work.
This update has added almost all the stuff I wanted to add. The search button and multiple deletion was the most important thing in my opinion. Because the multiple deletion and moving of jobs is new it could have bugs so be sure to save your jobs. Only thing I would really like to add is a way to go back to default values easy. I don't have any other things I can think of to add until mturk changes to their new format.
 
Last edited:

heeheehahaha

In and Out
Contributor
Joined
Jan 13, 2016
Messages
4,367
Reaction score
3,235
Points
738
Gender
Female
Is it common to get a lot of too fasts or is this a speed error on my side?
 

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Yes it's common to get "Too Fast" high numbers. The script is made to go as fast as possible up to the edge of getting pre's which is about 970ms or 980ms. If you start working from your queue, browse mturk or use other scripts then panda crazy will get more pre's. Every pre it gets it just updates that number and it slows itself down. So don't worry about that number. Just means that it's slowing down to allow you to work. The Elapsed Time is the most important stat you need to watch. The script doesn't speed up automatically so the reset timer button is used to make it faster after you finished working. Now if you are trying to use other scripts that you need then you should look into using the timer 2 which is set at 1300ms or timer 3 which is set at 2200ms at the top. Those are slower timers to allow other scripts to work without getting too many pre's. If you see the too fast numbers going up very fast then you have other scripts working so turn them off or use the other slower timers. It all depends on how you want to work. Sometimes getting panda's fast is more important. Other times finding new work is more important so using a script like hit scraper or hit finder at same time as Panda Crazy would be better. The cycle timers can be changed at the top with the 1, 2 or 3 buttons.
 
Last edited:

coffeeowl

hoo?
Contributor
Mentor
Master Pleaser
Crowd Pleaser
HIT Poster
Joined
Jan 12, 2016
Messages
28,032
Reaction score
63,933
Points
1,738
Location
Location EqualTo US
Gender
Female
Just wanted to add my Thank You! Still getting used to it but love love love. Great work and thank you for sharing. :thumbup:
 
  • Like
Reactions: Jaded

El Pablo

ಠ_ಠ
Contributor
Joined
Jan 12, 2016
Messages
6,831
Reaction score
13,459
Points
1,063
Location
The Upside Down
Gender
Male
Is there a way (I may have not found it) or any plans to add a way to back up your pandas?
 

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
Is there a way (I may have not found it) or any plans to add a way to back up your pandas?
Yes click on the jobs button at the top and then click on the export button. It will export it to a file which you can use to import the jobs, options or alarms back in. You can also use it to move it from browser to browser or computer to computer.
 
  • Like
Reactions: El Pablo

Randomacts

Banned
Banned
Joined
Jul 25, 2016
Messages
1,877
Reaction score
1,515
Points
363
Age
27
Gender
Male
I'm trying to find a way to delete a bunch of pandas at once .. but I can't find anything that would do that..

I have been having to delete them one by one with three mouse clicks to delete :/
 
  • Like
Reactions: A6_Foul_Out

Johnnyrs

Active Member
Contributor
Crowd Pleaser
Joined
Jan 12, 2016
Messages
546
Reaction score
1,603
Points
668
Age
53
Location
Whittier, California
Gender
Male
I'm trying to find a way to delete a bunch of pandas at once .. but I can't find anything that would do that..

I have been having to delete them one by one with three mouse clicks to delete :/
Be sure you have the newest update: (0.3.1)
Multiple deletions of jobs can now be done. There are three ways to do this. In the Jobs menu you will find a list button. Click it and it will open up a window with all the current jobs you have. Click the checkboxes on the left side of each job you want deleted. Clicking on the top checkbox will select them all. Click on the delete selected button at the top to delete the selected jobs. Also above the tabs there is a search jobs button which will take you to the same window. You can also click on the running stats text at the top which will open the same window but shows all the running jobs. You can change the search to show all or other stuff.
 
  • Like
Reactions: A6_Foul_Out

Randomacts

Banned
Banned
Joined
Jul 25, 2016
Messages
1,877
Reaction score
1,515
Points
363
Age
27
Gender
Male
Be sure you have the newest update: (0.3.1)
Multiple deletions of jobs can now be done. There are three ways to do this. In the Jobs menu you will find a list button. Click it and it will open up a window with all the current jobs you have. Click the checkboxes on the left side of each job you want deleted. Clicking on the top checkbox will select them all. Click on the delete selected button at the top to delete the selected jobs. Also above the tabs there is a search jobs button which will take you to the same window. You can also click on the running stats text at the top which will open the same window but shows all the running jobs. You can change the search to show all or other stuff.
Any reason why the friendly requester name isn't being used in the search thing?

It makes it dangerous to try and delete hits because I don't know what ones are the ones I actually want to get rid of.