Welcome to MTurk Crowd

Work on Amazon Mechanical Turk, learn from the best, and have fun doing it. Join the crowd today!

Sign Up

Mturk Suite Thread

Discussion in 'Userscripts, Extensions, and Software' started by Kadauchi, Jan 25, 2017.

  1. Business Cat

    Business Cat
    Expand Collapse
    Catipalist

    • Contributor
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    1,578
    Likes:
    6,222
    question about the Remember Filter option in the options - I have it selected, and it seems to remember the filter of my HIT Forker, not the filter I use to manually search the marketplace.

    If I use the Finder in the Suite, will that solve that issue?

    I'm trying it right now, and it does not seem to fix that issue, and tbh I like the display of Forker better - is there a compact view for Finder? I didn't see one ...
     
  2. Mr_AvocadoMan

    Mr_AvocadoMan
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jul 13, 2018
    Messages:
    332
    Likes:
    632
    Just tried Mturk Suite for the first time today. It's very neat.
     
    #342 Mr_AvocadoMan, Aug 2, 2018
    Last edited: Aug 2, 2018
    jan likes this.
  3. Captain France

    Captain France
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Feb 27, 2017
    Messages:
    115
    Likes:
    175
    Mine's stopped too. Didn't notice until just now.
     
  4. JDWFM

    JDWFM
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2018
    Messages:
    288
    Likes:
    660
    Question about Hit Catcher: Not sure if it has been asked yet, but is there a way to do catches by user instead of specific hits?
     
    Collapse Signature Expand Signature
  5. autonomnom

    autonomnom
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 1, 2017
    Messages:
    23
    Likes:
    35
    I'm also seeing this in Hit Finder - when the HITs first appear in Recent HITs, they are coming in generally without requester review data and aren't getting filtered out by the minimum requester review value. After a brief moment, the requester review data populates, and the HIT will move to the logged section if it doesn't meet the minimum values or if it's no longer available.

    I imagine that this might have something to do with waiting for the review site queries to return.

    I recall from the previous mturksuite version that the filtering would apparently happen before the HIT appeared anywhere in Hit Finder, and wouldn't briefly display HITs that didn't fit.
     
    #345 autonomnom, Aug 20, 2018
    Last edited: Aug 20, 2018
  6. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    Yep, that is because the review servers take forever to load sometimes. So I chose to display the HITs while waiting for the review request update to complete. This is something that will get fixed when I start moving MTS to React, Until then this is how it'll work unfortunately.
     
  7. Uhfgood

    Uhfgood
    Expand Collapse
    New Member

    • Contributor
    Joined:
    Jan 25, 2016
    Messages:
    18
    Likes:
    14
    Is there a decent alternative to MTS for firefox, considering I can't use MTS in firefox at all? Also is there plans to get it to work for the current version of firefox?
     
  8. broomperson

    broomperson
    Expand Collapse
    Jeopardy! champion. Slayer of Austin.

    • Contributor
    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    367
    Likes:
    951
    Ok this is probably a noob question but how do you get qual for Sergey?
     
  9. nmelssx

    nmelssx
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    10
    Likes:
    1
    Why is there a new permission added to access www.amazon.com for mturk suite?
     
  10. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    To know if HIT Catcher has been logged out or not.

    The URL that it matches can be found here. This means that only urls that match that string can be listened to/accessed MTS.
     
  11. ChristopherASA

    ChristopherASA
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Contributor
    Joined:
    Feb 18, 2016
    Messages:
    9,145
    Likes:
    16,990
    Before suggesting a "possible" slight improvement to HIT Catcher I'd like to make another donation. It's been a long time since I've done that. Where would I do that, sir.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  12. nmelssx

    nmelssx
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    10
    Likes:
    1
    I'm writing a script for mturk, but I'm ran into a problem. I notice there's a button to return hits, but the button doesn't have a link associated with it. I went into inspect mode on console, and in the network section I saw it goes through around 10 links, but none of them are associated with the HIT ID, Project ID, or the Assignment ID, so I don't think there's a specific link you can use to return HITs if you have the HIT id?

    Is there one?
     
  13. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    You'll need the authorization token in the form data to be able to successfully POST to `/projects/${hit_set_id}/tasks/${task_id}?assignment_id=${assignment_id}` to return the HIT.
     
    SarahAshlee90 likes this.
  14. nmelssx

    nmelssx
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    10
    Likes:
    1
    The reason I'm writing the script is for HITs that you've already done, and requesters don't bother to give a qualification for HITs you've already done, so a lot of the HITs that you've already done, when you click on them, they will all just say "You have completed the maximum amount of HITs allowed by this requester". I was just thinking that it would be nice if there was a script to automatically return HITs like that. It would be a lot easier to write the script if the words "You have completed the maximum amount of HITs allowed by this requester" wasn't in an iframe, and it's giving me a headache writing the script.

    Is it possible for you to include such a script in mturk suite? It would really save a lot of people a lot of time if it were to be included.
     
  15. MechanicalTurk Millionaire

    MechanicalTurk Millionaire
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Aug 22, 2016
    Messages:
    18
    Likes:
    83
    Why are the Turkerview reviews so often mismatched on MTS?
    For example, Sihao Chen (A2DMTTK9FYFGS5) shows up as having no Turkerview reviews on MTS, but on the Turkerview site there are 26 reviews for that requester ID.
    The Turkerview hourly wages also often don't match. For example, on MTS, Turkerview reviews say UserBob pays $19.87/hour, but on Turkerview itself the rate is $17.78/hour.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  16. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    This is out of scope for MTS. I don't want it to interact directly with any work frame like that.


    I'm waiting for something to help with that... but can't quite remember what it was, I'll ask @ChrisTurk@ChrisTurk again.
     
    A6_Foul_Out likes this.
  17. ChrisTurk

    ChrisTurk
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    121
    Likes:
    568
    This is TV's fault not MTS's. The data is cached from rolling backups right now because of really poor infrastructure decisions early on lol.

    Return reviews just got overhauled & I have one more "major" feature to add to the site and then this'll be fixed as well, goal is to have it all done before Christmas, pray for meee :ROFL:
     
    A6_Foul_Out likes this.
  18. Jayc

    Jayc
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Nov 9, 2018
    Messages:
    3
    Likes:
    2
    I am new to the community, I had been using MTS Finder and combo with panda crazy because of the queue watcher feature. I began to only use Pandacrazy to manage my queue workflow and combine with hitcatcher. I find that hitcatcher is more effective sometimes and it is obviously easier to quickly add hits using right click to hitcatcher. It is a little frustrating to have to do use two diffrerent catchers at the same time to optimize functionality.. I wish their was a button that could quickly auto send watchers from the main hitfinder interface with out right clicking and selecting as is the functionality with hitforker with the O/P buttons to auto send pandas to PC.

    I have spent time searching forums and different pages but have yet to find a clearly defined answer as to how to add requester specific watchers as is possible with Pandacrazy.

    I would like to be able to add to catch all batches posted for requesters such as CSats but I have been having to only add them to the watcher as they are individually posted.

    Can anyone help me with a quick tutorial as to how to add watchers to catch batches from specific requesters rather than only specific HITS.
     
  19. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    Its not possible to add requester searches to HIT Catcher.
     
    TSolo315 and A6_Foul_Out like this.
  20. Kadauchi

    Kadauchi
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    • Crowd Pleaser
    • Master Pleaser
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    6,730
    Likes:
    20,649
    I forgot to quote so you would get a notification, so here's that notification. @Jayc@Jayc
     
    A6_Foul_Out likes this.