Welcome to MTurk Crowd

Work on Amazon Mechanical Turk, learn from the best, and have fun doing it. Join the crowd today!

Sign Up

Turkmaster not working

Discussion in 'Userscripts, Extensions, and Software' started by StormCloak, May 23, 2016.

  1. StormCloak

    StormCloak
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    21
    Likes:
    55
    Be forewarned, I'm not very tech savvy. And I'm still very much a newb (under 800 hits).

    But my Turkmaster script isn't working. Like the box is on my dashboard but there's nothing in it. I remember seeing something about it crashing on a daily work thread, that it wasn't working with other scripts. I use Firefox, Greasemonkey, Turkopticon, pending earnings, and projected earnings scripts. I've tried disabling all other scripts, as well as individual scripts, but I can't get Turkmaster working again.

    Help, please!
     
  2. MerryLou

    MerryLou
    Expand Collapse
    unpalatable

    • Contributor
    • Crowd Pleaser
    • Sole Survivor
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    11,252
    Likes:
    20,485
    What version of turkmaster are you using and have updated anything recently/do you need to update anything?
     
    Collapse Signature Expand Signature
  3. StormCloak

    StormCloak
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    21
    Likes:
    55
    Thanks for the reply.

    I'm running 1.3.4e
    I updated it yesterday when it wouldn't work. I was hoping that would fix it.
     
  4. MerryLou

    MerryLou
    Expand Collapse
    unpalatable

    • Contributor
    • Crowd Pleaser
    • Sole Survivor
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    11,252
    Likes:
    20,485
    Which actual Turkmaster are you running? I.e., I use Turkmaster (TM) by Donovan M, others use (Tubedogg) Turkmaster (Mturk) by Kadauchi and there are several others listed on Greasyfork.
     
    Collapse Signature Expand Signature
  5. StormCloak

    StormCloak
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    21
    Likes:
    55
    Ah, I use Turkmaster (MTurk) by Donovan M. I didn't realize there were others.
     
  6. MerryLou

    MerryLou
    Expand Collapse
    unpalatable

    • Contributor
    • Crowd Pleaser
    • Sole Survivor
    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    11,252
    Likes:
    20,485
    I'm not sure about firefox, because I use chrome, but maybe there was a recent update to FF that messed TM up. If you go to the script in greasyfork, does it say there's an update? I might try reinstalling as well. You might have to rebuild your PandA list since you can't access the back up, but it's better than not working at all.

    Lastly, you should try asking in the daily thread. Say you're using FF and Turkmaster (MTurk) by Donovan M. and describe the issue. Someone out there knows way more about it than myself!
     
    Collapse Signature Expand Signature
    StormCloak likes this.